CARNE (Vlees Gerechten)
- € 18,50
-
Petto di Pollo alla Grillia
Gegrilde kipfilet met ovenaardappel, gegrilde uien en paprika saus.
- € 18,75
-
Risotto ai Porcini con Costolette
Risotto met eekhoornbroodjes, parmezaan, gegrilde lamskotelet of kipfilet.
- € 20,50
-
Scaloppine di Vitello al Limone
Gebakken kalfsfilet en citroensaus, groene asperges in prosciutto, geserveerd met gebakken spinazie.
- € 22,50
-
Filetto alla Soriana
Ossenhaas klaargemaakt in salie-thijm olie.
Met zoete aardappels, pastinaak en kappertjes.
- € 22,50
-
Tagliata di Manzo al Balsamico e Parmigiano
Getrancheerde ossenhaas met rucola, parmezaanse kaas en balsamiek saus, ovenaardappel.
- € 22,50
-
Ribeye con Gorgonzola e Noci
Ribeye saus van gorgonzola en walnoot geserveerd met ovenaardappel.
- € 23,50
-
Filetto ai Funghi Porcini
Gebakken ossenhaas met saus van eekhoorntjesbrood geserveerd met gegrilde groenten.
PESCE (Vis Gerechten)
- € 18,50
-
Impepata di Cozze (Mosselen)
(Seizoen gebonden) Mosselen op zijn (zuid) Italiaans met salade en friet.
- € 21,75
-
Gamberoni Al Marsala
Gebakken gamba’s met marsala. Geserveerd met spaghetti aioli en een kleine salade.
- € 21,75
-
Spigola al Cartoccio
Italiaanse vis pakketje met verse zeebaarsfilet bedekt met diverse gekruide groenten en geserveerd met gebakken spinazie en parmezaans.
- € 21,75
-
Salmone Saltato in Padella con Salsa Agli Asparago
In pan gebakken zalm met venkel, aspergesaus en ovenaardappel.