Restaurant, Pizzeria Lucca Due

SECONDI (Vis/Vlees)

CARNE (Vlees Gerechten)

  • € 17,50
  • Petto di Pollo alla Grillia

    Gegrilde kipfilet met ovenaardappel, gegrilde uien en paprika saus.

  • € 18,50
  • Risotto ai Porcini con Costolette

    Risotto met eekhoornbroodjes, parmezaan, gegrilde lamskotelet of kipfilet.

  • € 19,50
  • Scaloppine di Vitello al Limone

    Gebakken kalfsfilet en citroensaus, groene asperges in prosciutto, geserveerd met gebakken spinazie.

  • € 20,75
  • Costolette d’agnello Scottadito

    Gegrilde lamskotelet met rozemarijn van de de grill
    geserveerd met vers gebakken groenten en
    ovenaardappel.

  • € 21,50
  • Filetto alla Soriana

    Ossenhaas klaargemaakt in salie-thijm olie.
    Met zoete aardappels, pastinaak en kappertjes.

  • € 21,50
  • Tagliata di Manzo al Balsamico e Parmigiano

    Getrancheerde ossenhaas met rucola, parmezaanse kaas en balsamiek saus, ovenaardappel.

  • € 21,50
  • Ribeye con Gorgonzola e Noci

    Ribeye saus van gorgonzola en walnoot geserveerd met ovenaardappel.

  • € 22,50
  • Filetto ai Funghi Porcini

    Gebakken ossenhaas met saus van eekhoorntjesbrood geserveerd met gegrilde groenten.

PESCE (Vis Gerechten)

  • € 18,50
  • Risotto al Branzino

    Risotto met gepekeld zeebaars, mierikswortelsaus, geraspte mierikswortel en kuit.

  • € 17,50
  • Impepata di Cozze (Mosselen)

    (Seizoen gebonden) Mosselen op zijn (zuid) Italiaans met salade en friet.

  • € 20,75
  • Gamberoni Al Marsala

    Gebakken gamba’s met marsala. Geserveerd met spaghetti aioli en een kleine salade.

  • € 20,75
  • Spigola al Cartoccio

    Italiaanse vis pakketje met verse zeebaarsfilet bedekt met diverse gekruide groenten en geserveerd met gebakken spinazie en parmezaans.

  • € 20,75
  • Salmone Saltato in Padella con Salsa Agli Asparago

    In pan gebakken zalm met venkel, aspergesaus en ovenaardappel.